Gps trackers auto

Op zoek naar een GPS auto tracker zonder abonnement? Dan bent u bij Tracemaster aan het juiste adres. Vaak heeft u voor het gebruiken van GPS trackers een abonnement nodig. Hierdoor betaalt u naast de aanschaf van de GPS tracker dus ook maandelijks kosten. Bij Tracemaster is dit niet het geval.

Een GPS auto volgsysteem zonder abonnement hoeft alleen met het mobiele netwerk verbonden te zijn, de simkaartkosten zijn echter heel beperkt. Voor nog geen Euro per maand aan datategoed kunt u de GPS tracker gebruiken. Als u de GPS tracker niet gebruikt heeft u ook geen kosten.

Bij track and trace van een auto zonder abonnement maakt u gebruik van een prepaid simkaart met tegoed. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoeveel kosten er worden gemaakt. Maakt u geen gebruik van de GPS track and trace app? Dan kost de GPS tracker u niks.

De beste GPS trackers zonder abonnement voor auto’s

Bij Tracemaster vindt u de beste GPS auto tracker zonder abonnement. Al onze GPS trackers worden gebruiksklaar geleverd inclusief gratis simkaart. Met deze prepaid simkaart bepaalt u zelf het tegoed op de kaart. U krijgt van ons als cadeau alvast gratis vijf euro beltegoed. Daarnaast bepaalt u door hoeveelheid gebruik van de app zelf hoeveel maandelijkse kosten u heeft.

Geen standaard maandelijkse abonnementskosten dankzij de GPS trackers van Tracemaster!

Is een simkaart bij de GPS tracker nodig?

Nee! Een GPS auto tracker zonder simkaart moet worden aangesloten op een extra voedingsbron of maakt gebruik van batterijen. Bij Tracemaster koopt u een GPS auto tracker met simkaart. Deze simkaart krijgt u gratis meegeleverd inclusief vijf euro beltegoed, die u nodig heeft om gegevens van de tracker op te vragen via de gratis app.

Geen onverwachte maandelijkse kosten

Het voordeel van de GPS trackers van Tracemaster zonder kosten van een abonnement is dat u zelf bepaalt wat u voor de tracker betaalt. Alleen wanneer u gegevens opvraagt via de app maakt u verbinding en zullen er kosten worden gemaakt.

Bij gemiddeld gebruik (circa 2 uur in beweging per dag) bedragen de verbruikskosten aan internet (data) circa 1-2 euro per maand. Dit is inclusief meldingen via de app en communicatie naar de app en het webplatform.

Werking van GPS trackers zonder abonnement met auto’s

De werking van een GPS tracker zonder abonnement is als volgt: GPS trackers werken op basis van een GPS signaal. GPS (Global Positioning System) werkt met het Global Navigation Satellite System (GNSS) netwerk. Dit netwerk bepaalt de positie of locatie van de auto. Satellieten die rond de aarde cirkelen maken via microgolf-signalen contact met een apparaat dat GPS ondersteunt: de GPS tracker. Die signalen bevatten informatie over de exacte positie van de GPS tracker. De informatie over de locatie wordt bij de meeste GPS trackers voor een bepaalde periode opgeslagen. Zo kunt u ook informatie over de locatie en snelheid van de auto terugvinden van bijvoorbeeld drie maanden terug, afhankelijk van de GPS tracker.

De voordelen van GPS trackers zonder abonnement

Dankzij de GPS tracker zonder abonnement heeft u geen standaard maandelijkse abonnementskosten. U bepaalt zelf hoeveel kosten u per maand maakt en dus wat u voor de GPS tracker betaalt.

Dankzij de GPS tracker voor auto’s kunt u een (gestolen) voertuig eenvoudig opsporen. Daarnaast profiteert u bij volgsystemen van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een GPS tracker zonder abonnement?
U bepaalt zelf wat u maandelijks betaalt en zit niet vast aan abonnementskosten. U betaalt alleen wanneer u gebruik maakt van de GPS tracker.

Hoeveel betaal ik voor een GPS tracker zonder abonnement?
De kosten bepaalt u zelf! Kies een geschikte GPS tracker uit, zet beltegoed op de prepaid simkaart en betaal alleen wanneer u gebruik maakt van de GPS tracker en gegevens opvraagt via de app.