Gps trackers camper

GPS tracker camper en caravans
Heeft u een camper of caravan gekocht of heeft u plannen om een camper of caravan aan te schaffen, maar bent u bang dat de camper of caravan voor de deur of in de stalling gestolen wordt? Een GPS tracker geeft een veilig gevoel. Bij Tracemaster vindt u de juiste GPS trackers voor uw camper of caravan. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil en kunt u op ieder moment uw camper en caravan opsporen.

De ideale camper beveiliging

Wilt u uw camper beveiligen tegen diefstal of inbraak? Slimme keuze! Met de GPS trackers van Tracemaster zorgt u voor een optimale camper beveiliging. U kunt uw camper op ieder moment volgen en kunt zelfs op dagen uit het verleden terugzien waar uw camper is geweest en hoe hard de camper op dat moment heeft gereden. Geen reden meer voor slapeloze nachten dankzij de camper beveiliging van Tracemaster!

De beste GPS trackers voor campers

Bij Tracemaster vindt u de beste GPS tracker voor uw camper. Wat vindt u belangrijk: een lange accuduur, een krachtige magneet, waterdichtheid of een bewegingsalarm? U vindt het allemaal bij ons.

De GPS trackers voor campers worden allemaal gebruiksklaar en volledig geconfigureerd geleverd. Hierbij ontvangt u ook een prepaid simkaart met vijf euro beltegoed die u vervolgens zelf eenvoudig kunt opladen. U heeft geen abonnement nodig om het beveiligingssysteem te gebruiken. De GPS tracker van uw camper kost alleen geld wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van de gratis applicatie op bijvoorbeeld uw telefoon. Zo bepaalt u zelf hoeveel de GPS tracker maandelijks kost.

De voordelen van GPS trackers voor campers

Dankzij de GPS tracker kunt u uw (gestolen) camper eenvoudig opsporen. Daarnaast profiteert u bij GPS trackers van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een GPS tracker voor campers?
Een GPS tracker voor campers werkt heel simpel. De GPS tracker plaatst u in de camper, bijvoorbeeld tegen een metalen oppervlak dankzij de krachtige magneet. Door het gebruik van een prepaid simkaart kunt u op ieder gewenst moment gebruik maken van de gratis app die u gekoppeld heeft aan de GPS tracker. Zo kunt u altijd in de gaten houden waar uw camper op dat moment is.

Wat is een GPS tracker voor campers?
Een GPS tracker is een volgsysteem waarmee u auto’s, maar ook campers en andere voertuigen, mee kunt volgen. Via een gratis app kunt u op elk moment zien waar uw camper is.

Hoe werkt een GPS tracker zonder SIM?
Er zijn GPS trackers waarbij geen SIM nodig is. U kunt de GPS tracker aansluiten op een voedingsbron of gebruik maken van batterijen. Zo heeft u geen SIM nodig!

Hoe moet ik een GPS tracker inbouwen in een camper?
De GPS trackers van Tracemaster zijn draadloos en hoeft u niet in te bouwen. Dankzij de krachtige magneet plaatst u de tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken.

Hoe moet ik een GPS tracker installeren in een camper?
De GPS tracker voor uw camper wordt gebruiksklaar en geconfigureerd geleverd. Het enige dat u hoeft te doen is een account maken bij LEBARA om de gratis meegeleverde prepaid SIM te activeren. Een kind kan de was doen!