Gps trackers fiets

GPS trackers voor e-bikes
Heeft u een mooie e-bike aangeschaft maar bent u bang dat de fiets gestolen wordt? Met behulp van de GPS tracker voor elektrische fietsen kunt u uw e-bike op elk moment terugvinden. Wel zo’n veilig gevoel!

Een GPS e-bike tracker is een volgsysteem die u aan uw elektrische fiets kunt bevestigen. De tracker houdt tot 5 meter nauwkeurig de locatie van uw e-bike bij. Bent u uw fiets kwijt? Dan kunt u hem altijd opsporen met behulp van de gratis app!

E-bikes optimaal beveiligen tegen diefstal

U kunt uw elektrische fiets beveiligen tegen diefstal met behulp van de GPS trackers van Tracemaster. De GPS tracker zorgt ervoor dat u uw e-bike geen moment uit het oog verliest. Het is zelfs mogelijk om een melding te ontvangen wanneer uw e-bike in beweging komt. Zo bent u er snel bij en kunt u uw fiets snel terugvinden.

Optimaal uw e-bike beveiligen dankzij de GPS trackers van Tracemaster!

Praktische mini GPS trackers voor elektrische fietsen

De meeste GPS trackers voor auto’s zijn klein, maar te groot om te gebruiken voor een fiets of scooter. Daarom bieden we bij Tracemaster de mini GPS tracker voor fietsen aan. Een GPS tracker van klein formaat en uitermate geschikt voor (elektrische) fietsen.

Ondanks het kleine formaat is de mini GPS tracker zeer nauwkeurig en legt het de locatie van uw fiets tot wel vijf meter nauwkeurig vast. Zo kunt u via de gratis app eenvoudig de exacte locatie achterhalen en hoeft u niet bang te zijn dat de fiets kwijtraakt.

De voordelen van GPS trackers voor e-bikes

Dankzij de GPS tracker kunt u uw (gestolen) e-bike eenvoudig opsporen. Daarnaast profiteert u bij GPS trackers van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een GPS tracker voor e-bikes?
Een GPS tracker bevat een SIM die gekoppeld is aan een gratis app. De GPS tracker verbruikt beltegoed (SMS berichten) en internet (data) tegoed voor locatiedoorgifte en communicatie met de app en het platform. De GPS tracker is draadloos en bevestigt u eenvoudig aan uw e-bike. U kunt vervolgens op elk gewenst moment van de dag de locatie van uw e-bike opvragen.

Wat is een GPS tracker voor e-bikes?
Met een GPS tracker voor e-bikes kunt u uw fiets eenvoudig volgen. Via een gratis app ziet u waar de fiets zich bevindt. Handig wanneer de fiets is gestolen of wanneer u niet meer weet waar u de fiets heeft geparkeerd.

Hoe werkt een GPS tracker zonder SIM?
Er zijn GPS trackers die werken zonder SIM. Deze kunt u aansluiten op een voedingsbron of die maken gebruik van batterijen. Zo heeft u geen SIM nodig!

Hoe moet ik een GPS tracker inbouwen in een e-bike?
Er zijn twee GPS tracker varianten. De eerste beschikt over een krachtige magneet waarmee u de tracker eenvoudig aan uw fiets kunt bevestigen. De andere GPS tracker zit ‘verborgen’ in het achterlicht van de fiets en kan met de meegeleverde beugeltjes eenvoudig op de fiets worden bevestigd.

Hoe moet ik een GPS tracker installeren in een e-bike?
Tracemaster levert de GPS fiets tracker voor uw e-bike altijd gebruiksklaar en volledig geconfigureerd. Het enige dat u hoeft te doen is een account maken bij LEBARA om de gratis meegeleverde prepaid SIM te activeren. Een kind kan de was doen!