Gps trackers scooter

GPS tracker scooter
Helaas worden scooters nog vaak gestolen of wordt er in ieder geval een poging gedaan tot. Om te voorkomen dat ook uw scooter wordt meegenomen door dieven, kunt u gebruik maken van een GPS tracker. Een GPS tracker signaleert de locatie van de scooter op ieder moment tot wel 5 meter nauwkeurig. Het GPS volgsysteem zorgt ervoor dat u uw scooter na diefstal eenvoudig terug kunt vinden.

Uw scooter beveiligen tegen diefstal

Wilt u uw scooter beveiligen tegen diefstal? Maak dan gebruik van de GPS trackers van Tracemaster. De GPS scooter tracker is van klein formaat en kan u vertellen waar de scooter op dit moment is én waar de scooter afgelopen dagen is geweest. Zo kunt u eenvoudig de exacte locatie achterhalen en hoeft u niet bang te zijn dat de scooter kwijtraakt.

Het is zelfs mogelijk om een melding te ontvangen wanneer uw scooter in beweging komt. Zo bent u er snel bij en kunt u uw scooter snel terugvinden. Optimale scooter beveiliging dankzij GPS trackers van Tracemaster!

De beste GPS tracker voor elk type scooter en brommer

Bij Tracemaster scoort u de beste GPS tracker voor uw scooter of brommer. GPS trackers in verschillende prijsklassen en met verschillende functionaliteiten. Voor ieder wat wils!

Ook geschikt voor e-scooters

Onze GPS trackers zijn ook geschikt voor e-scooters. Het principe werkt hetzelfde: u ontvangt een gebruiksklare GPS tracker inclusief gratis simkaart. Koppel de simkaart aan de tracker en plaats het beveiligingssysteem (de GPS tracker) op uw e-scooter.

De voordelen van GPS trackers voor scooters

Dankzij de GPS tracker kunt u uw (gestolen) scooter eenvoudig opsporen. Daarnaast profiteert u bij GPS trackers van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig

Een GPS tracker in de scooter inbouwen?

Een GPS tracker inbouwen in een scooter klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. De GPS trackers van Tracemaster zijn draadloos en dankzij de krachtige magneet plaatst u de tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken. Echt inbouwen is dus niet nodig!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een GPS tracker voor scooters?
Een GPS tracker voor scooters plaatst u eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken aan. Dit is mogelijk dankzij de krachtige magneet in de tracker. De GPS tracker is draadloos en dankzij de lange accuduur is het gebruik heel eenvoudig. Met behulp van de gratis app, die u gekoppeld heeft aan de bijgeleverde simkaart, kunt u op elk moment de locatie van uw scooter opvragen.

Wat is een GPS tracker voor scooters?
Met een GPS tracker voor scooters kunt u uw voertuig eenvoudig volgen. Via een gratis app kunt u op elk moment zien waar uw scooter zich bevindt.

Hoe werkt een GPS tracker zonder SIM?
Wilt u voor uw scooter een GPS tracker zonder SIM aanschaffen? Dat kan! Er zijn GPS trackers die u kunt aansluiten op een voedingsbron of die gebruik maken van batterijen. Zo heeft u geen SIM nodig!

Hoe moet ik een GPS tracker inbouwen in een scooter?
Goed om te weten: u hoeft de GPS tracker van Tracemaster niet in te bouwen in uw scooter. Deze is namelijk draadloos en beschikt over een zeer krachtige magneet waarmee u de tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken plaatst.

Hoe moet ik een GPS tracker installeren in een scooter?
Tracemaster levert de GPS tracker voor uw scooter altijd gebruiksklaar en volledig geconfigureerd. Het enige dat u hoeft te doen is een account maken bij LEBARA om de gratis meegeleverde prepaid SIM te activeren. Een kind kan de was doen!