GPS trackers hebben meerdere toepassingen. De GPS trackers die wij verkopen kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voertuigen te traceren. Denk hierbij aan auto’s, motors, fietsen, boten, aanhangers, vrachtwagens, caravans, etc.

Welke toepassingen en functies hebben GPS trackers nog meer?

Een GPS tracker is een apparaat waarmee u een persoon of voorwerp op deze aarde kunt traceren middels nauwkeurige locatie bepaling. Lees hier meer over wat GPS precies in houdt. Zo kunt u een GPS tracker bijvoorbeeld in uw auto of aanhanger leggen, zodat u altijd weet waar uw auto of aanhanger zich bevindt. Ook kunt u een GPS tracker in een boot bevestigen om de vaarroute achteraf terug te lezen. GPS trackers zijn er ook voor de motor en er zijn zelfs speciale GPS trackers voor uw fiets. Zo kunt u een gestolen fiets makkelijk terugvinden! De voornaamste functie van een GPS tracker is het volgen en traceren van uw voertuig. Daarnaast hebben sommige GPS trackers nog meer handige functies.

Waar moet ik op letten bij een GPS tracker?

Er zijn verschillende belangrijke aspecten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een GPS tracker. Als allereerst moet u zich afvragen welk voertuig u wilt tracken en met welk doel. Wilt u bijvoorbeeld alleen de locatie op een bepaald moment weten of wilt u dat de GPS tracker een live locatie functie heeft, zodat u het voertuig real-time kunt volgen. Lees altijd eerst meer informatie over de specifieke toepassingen van onze GPS trackers voordat u er een aanschaft. Ook is het belangrijk om te letten op de inbouw mogelijkheden. Is het juist makkelijk of moeilijk om de GPS tracker in te bouwen? Tenslotte worden sommige GPS trackers verkocht in combinatie met een mobiel abonnement. Let daar op! Indien u dit liever niet wilt, dan koopt u een GPS tracker zonder abonnement.

Waarom een GPS tracker van Tracemaster?

GPS trackers van Tracemaster hebben veel functies. Naast de standaard functies om de locatie te bepalen, zijn de trackers ook voorzien van verschillende alarmfuncties. Zo krijgt u bijvoorbeeld een melding als uw voertuig een bepaalde zone verlaat of in beweging komt. Een groot voordeel van de GPS trackers van Tracemaster is dat alle locatie-informatie makkelijk in te zien is via uw mobiele telefoon. Wij verkopen namelijk alleen GPS trackers met mobiele App. Deze kunt u dan gratis downloaden.

Waar kan ik verschillende GPS tracker kopen?

Uiteraard kunt u bij ons van allerlei soorten GPS trackers kopen. Lees de specificaties bij het specifieke product goed door om te weten of het product geschikt is om voor uw voertuig te gebruiken.

Nog meer toepassingen van GPS trackers

Lees ook de specifiekere informatie over andere toepassingen van onze GPS trackers: