Gratis verzending      Verzending binnen 24 uur in NL en BE      Twee jaar garantie     Volledig gebruiksklaar geleverd

Gratis verzending
Binnen 24 uur geleverd in NL en BE
Twee jaar garantie
Volledig gebruiksklaar

GPS tracker auto met magneet

Snelle levering
Twee jaar garantie
Gratis verzending

Eenvoudige bevestiging middels krachtige magneten

Dankzij de krachtige magneet is de GPS tracker eenvoudig en super snel te plaatsen. U kunt de tracker ergens neerleggen of op, onder of tegen metalen oppervlakken plaatsen. De GPS tracker met magneet is zeer krachtig. U hoeft niet bang te zijn dat de tracker loslaat bij drempels of wild rijgedrag.

Een ander belangrijk voordeel van onze GPS trackers met magneet is dat ze waterdicht zijn en daardoor zeer geschikt zijn voor plaatsing onder de auto. Ook bij regen blijft de GPS tracker perfect zijn werk doen.

De installatie van een GPS tracker aan een auto

Benieuwd hoe u de GPS tracker moet installeren? Het is heel eenvoudig. Bij Tracemaster worden GPS trackers voor de auto altijd gebruiksklaar geleverd. Zo kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw nieuwe GPS tracker.

Het belangrijkste wat moet gebeuren bij het installeren van een GPS tracker aan uw auto is het instellen van de simkaart. Vervolgens maakt u verbinding via de gratis app en plaatst u de GPS tracker in de auto.

Wanneer u de volgende stappen doorloopt kunt u snel en eenvoudig zelf een GPS tracker installeren:

 1. Activeer de meegeleverde LEBARA simkaart door de simkaart in uw telefoon te doen, 1244 te bellen en optie 1 te kiezen.
 2. Laad de batterij van het volgsysteem op.
 3. Download de Tracemaster App en login via het meegeleverde ID van de GPS tracker.
 4. Plaats vervolgens de GPS tracker in de auto op een plek waar verbinding met het GSM en GPS netwerk mogelijk is. Dit kunt u testen door het LED lampje in de gaten te houden of de locatie eenmalig op te vragen.

  De voordelen van magnetisch GPS trackers

  Dankzij volgsystemen kunt u een (gestolen) voertuig eenvoudig opsporen. Het voordeel van magnetische GPS trackers is dat u de tracker niet hoeft in te bouwen. U plaatst de GPS tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken. Een kind kan de was doen!

  Daarnaast profiteert u bij volgsystemen van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig

   

  Bekijk meer toepassingen van onze GPS trackers.

  Bekijk alle GPS trackers >>