Gps trackers auto

Op zoek naar een GPS tracker met magneet voor uw auto? Alle GPS trackers van Tracemaster beschikken over een zeer krachtige magneet. Zo kunt u de tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken plaatsen. Het voordeel van een GPS tracker met magneet is dat u de tracker op onzichtbare plekken kunt plaatsen, bijvoorbeeld onder de auto. Zo valt de tracker niet op en voorkomt u dat een dief de tracker ziet zitten en simpelweg uit het raam gooit.

Eenvoudige bevestiging middels krachtige magneten

Dankzij de krachtige magneet is de GPS tracker eenvoudig en super snel te plaatsen. U kunt de tracker ergens neerleggen of op, onder of tegen metalen oppervlakken plaatsen. De GPS tracker met magneet is zeer krachtig. U hoeft niet bang te zijn dat de tracker loslaat bij drempels of wild rijgedrag.

Een ander belangrijk voordeel van onze GPS trackers met magneet is dat ze waterdicht zijn en daardoor zeer geschikt zijn voor plaatsing onder de auto. Ook bij regen blijft de GPS tracker perfect zijn werk doen.

De installatie van een GPS tracker aan een auto

Benieuwd hoe u de GPS tracker moet installeren? Het is heel eenvoudig. Bij Tracemaster worden GPS trackers voor de auto altijd gebruiksklaar geleverd. Zo kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw nieuwe GPS tracker.

Het belangrijkste wat moet gebeuren bij het installeren van een GPS tracker aan uw auto is het instellen van de simkaart. Vervolgens maakt u verbinding via de gratis app en plaatst u de GPS tracker in de auto.

Wanneer u de volgende stappen doorloopt kunt u snel en eenvoudig zelf een GPS tracker installeren:

Activeer de meegeleverde LEBARA simkaart door de simkaart in uw telefoon te doen, 1244 te bellen en optie 1 te kiezen.

  • Laad de batterij van het volgsysteem op.
  • Download de Tracemaster App en login via het meegeleverde ID van de GPS tracker.
  • Plaats vervolgens de GPS tracker in de auto op een plek waar verbinding met het GSM en GPS netwerk mogelijk is. Dit kunt u testen door het LED lampje in de gaten te houden of de locatie eenmalig op te vragen.

De voordelen van magnetisch GPS trackers

Dankzij volgsystemen kunt u een (gestolen) voertuig eenvoudig opsporen. Het voordeel van magnetische GPS trackers is dat u de tracker niet hoeft in te bouwen. U plaatst de GPS tracker eenvoudig op, onder of tegen metalen oppervlakken. Een kind kan de was doen!

Daarnaast profiteert u bij volgsystemen van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig