Gps trackers auto

Auto volgsysteem
Met een auto volgsysteem kunt u uw auto eenvoudig volgen via een gratis app. Op elk moment van de dag kunt u zien waar de auto zich bevindt. Het is zelfs mogelijk om van bijvoorbeeld drie maanden terug te zien waar de auto heeft gereden. Zelfs de snelheid van dat moment is weergegeven in de app.

Een auto veilig en betrouwbaar op afstand volgen?

Met onze auto volgsystemen kunt u uw auto volgen op elk gewenst moment. U hoeft niet in de buurt te zijn van de auto. U kunt de auto volgen op afstand.

De auto volgysteem van Tracemaster zijn waterdicht, hebben een lange stand-by tijd en worden volledig gebruiksklaar geleverd. Er wordt een simkaart meegeleverd en u heeft geen abonnement nodig om de auto veilig en betrouwbaar te volgen. U kunt de auto volgen via een gratis app.

De beste auto volgsystemen zonder abonnement

Op zoek naar een auto volgsysteem zonder abonnement? Dan bent u bij Tracemaster aan het juiste adres. Vaak heeft u voor het gebruiken van volgsystemen een abonnement nodig. Zo betaalt u naast de aanschaf van de GPS tracker dus ook maandelijks kosten. Bij ons is dit niet het geval.

Een auto volgsysteem hoeft alleen met het mobiele netwerk verbonden te zijn op het moment dat data wordt verzonden. Tijdens het volgen van een auto is dit niet nodig. Zo kan de gratis app altijd blijven werken en worden er alleen kosten gemaakt bij het opvragen van gegevens. Door gebruik te maken van een prepaid simkaart met tegoed bepaalt u zelf wanneer en hoeveel kosten er worden gemaakt. Maakt u geen gebruik van de GPS tracker app? Dan kost het auto volgsysteem u niks.

Geen inbouw nodig, bevestiging via een krachtige magneet

Een auto volgsysteem inbouwen is niet nodig. Het auto volgsysteem heeft een krachtige magneet waarmee u de tracker eenvoudig op, tegen of onder metalen oppervlakten kunt plaatsen. Inbouwen is dus niet nodig, maar kan wel met de los te bestellen adapter.

De voordelen van volgsystemen

Dankzij volgsystemen kunt u een (gestolen) voertuig eenvoudig opsporen. Daarnaast profiteert u bij volgsystemen van Tracemaster van de volgende voordelen:

  • Lange stand-by tijd
  • Volledig gebruiksklaar geleverd
  • Krachtige magneet
  • Inclusief simkaart
  • Waterdicht
  • Geen abonnement nodig