Handleiding voor het activeren van de meegeleverde LEBARA simkaart

GPS Tracker met LEBARA Simkaart

 

De GPS Tracker werkt in principe met alle type simkaarten. Als service ontvangt u een gratis LEBARA simkaart meegeleverd.

 

Hanteer deze handleiding voor de eenmalige activatie van de simkaart en bij het opwaarderen/herladen van de simkaart.

 

Als u deze LEBARA simkaart in gebruik wilt nemen in de GPS tracker, dan moet u zich eenmalig via LEBARA registreren.

  • Haal de simkaart uit de verpakking of uit de GPS tracker (indien geconfigureerd bij u geleverd).

 

  • Plaatst de LEBARA simkaart eenmalig in uw mobiele telefoon, eventueel kunt u de simkaart uitdrukken naar het juiste formaat. Doe dit voorzichtig, de simkaart moet u weer terug kunnen plaatsen in de grotere simkaart voor plaatsing in de GPS tracker.

 

  • Activeer de simkaart door 1244 te bellen (of +31626001244 buiten Nederland), kies vervolgens voor optie 1 in het menu.

 

Uw simkaart is nu geactiveerd, laat de simkaart echter nog in uw telefoon zitten voor koppeling aan uw LEBARA account (zie vervolg).

 

  • Download de MyLEBARA Prepaid app 

 

  • Registreer u eenmalig met uw e-mailadres, een zelf gekozen wachtwoord en het telefoonnummer van de bijgeleverd LEBARA simkaart. Het telefoonnummer beginnend met 06, staat op het blauwe hoesje van de LEBARA simkaart.

In het registratieproces stuurt LEBARA een autorisatiecode naar de LEBARA simkaart in uw telefoon. Met de autorisatiecode kunt u vervolgens het telefoonnummer van de simkaart bij LEBARA koppelen aan uw LEBARA account.

Uw LEBARA account is nu geactiveerd en gekoppeld aan de simkaart, u kunt de LEBARA simkaart nu in de GPS tracker plaatsen (volg de handleiding van de GPS tracker voor de verdere installatie).

 

Opwaarderen/Herladen LEBARA Simkaart

Vergeet de simkaart niet op te waarderen/te herladen via de LEBARA App, we adviseren altijd op te waarderen met LEBARA ONE (10). Hierbij zijn de gebruikerskosten het laagst, daarnaast is de geldigheid van het opgewaardeerd tegoed lang houdbaar. U hoeft bij LEBARA ONE ook geen aanvullende databundel aan te kopen (data is inclusief bij LEBARA ONE), bij de andere LEBARA bundels is dat wel het geval (én zijn er extra kosten).

 

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze handleiding of vragen over de werking van het product, stuur dan een e-mail aan: info@tracemaster.nl